Söndag....

Bloggade aldrig igår men vi drog typ aldrig ut igår heller så fanns inget att blogga om. Vi satt typ bara inne och spelade lite och höll på med datan.. Haha vi somnade iaf typ 6 och vaknade halv 3, wops.. Som ni kanse ser har jag fixat till bloggen lite, ska fixa mer med designen när jag kommer hem men har inte så många bilder på datan. Aa inte direkt ett så intressant inlägg men är fett trött och har ingen aning om vad jag ska skriva så får blogga mer sen istället, PUSS. 
 
 

Hos Ronya

Hej hej. Skulle kunna berätta om min dag men har inte gjort något annat än att sitta framför tv:n och ätit typ så det kommer inte direkt vara särsklit intressant.. Men är iaf hos Ronya just nu och väntar på att hon ska platta klart håret och när det är klart så ska vi dra till Jordbro och träffa någon/några. Ser verkligen inte fram emot att gå ut i snön och så men jaja x) 
Så jävla typiskt att det ska börja snöa och skit när julen och nyår redan har varit... Aja vet inte riktigt vad jag ska skriva, Ronya tvingade mig och blogga så.. Men aa ska iaf sova här ikväll men kommer kanske blogga lite mer sen när vi har kommit hem igen, PUSS!
 
 

Ny blogg

Hello people , jupp ny blogg igen. Anyways mitt namn är Emelie, är 15 år och går i Ribbyskolan. It sucks och kunde verkligen inte hata 9:an mer -_- Aja inte för att det där var så viktigt att veta kanske men är skit uttråkad, trött och har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva så det här kommer förmodligen bli ett otroligt konstigt och tråkigt inlägg men aa.. Hade en blogg innan det här (eller aa väldigt många x) ) men tog en paus och har gått ett tag utan att blogga nu så tänkte jag skulle ge det ett nytt försök. Är inte den bästa på att uppdatera och så men ska göra mitt bästa fast eftersom att jag nu går i 9:an så kommer jag nog också vara väldigt upptagen med det så förvänta er bara inte den bästa uppdateringen här.. Men som sagt ska försöka. Idag har jag iaf varit i skolan och efter det har jag bara suttit hemma och tagit det lugnt typ, fett seg och nu ska jag typ ta en dusch snart så bloggar mer imorgon , PUSS
 

That wierdo is me ;)